Eindejaarsactie Online wijnverkoop

Online wijnverkoop HC Eeklo - wij hopen op jullie steun

Beste leden, ouders, trainers van HC Eeklo/Multimove,

Zoals jullie weten zijn dit zeer bijzondere en moeilijke tijden voor iedereen. Ook voor ons als VZW die zijn inkomsten moet hebben van vooral clubacties, lidgelden en sponsoring. Jammer genoeg is er door Covid dit jaar nog geen enkele actie kunnen doorgaan (bloemenverkoop, club bbq, friet-en stoofvleesavond, quizmas, ... en het ziet er met de verstrengde maatregelen naar uit dat dit nog even zo zal blijven.

Alle jeugd onder de 12 jaar en Multimove is ondertussen al opgestart en achter de schermen blijven we zeer hard aan het werk om de club draaiende te houden. Hiervoor hebben we echter broodnodig inkomsten nodig. Aangezien we als vereniging zelfs geen actie mogen opzetten waarbij we zelf leveren aan huis hebben we dit via een professional gedaan.

We hebben, met de feestdagen in zicht en vele mogelijke apero momenten in de lockdown gekozen voor een online wijnverkoop ism met professional wijnhandel taste dc, gevestigd te Eeklo, ten voordele van onze clubwerking. #steundelokalehoreca

Voor de kinderen hebben we, naaste de heerlijke exclusieve wijnen, ook nog een lekkere zak snoep in het aanbod gestoken.

Bestellen kan via deze link naar de webshop of via e-mail, je kan online rechtstreeks en veilig afrekenen. Bestellen kan tot uiterlijk 13 december. Uw bestellingen zullen corona proof gratis thuis geleverd worden in de week van 14-18 december.

Wij hopen van harte op jullie steun te mogen rekenen in deze donkere tijden. Samen komen we hier sterker uit.

Voor de beste verkoper hebben we nog een leuke extra voorzien: een extra wijnbon van 50 euro en een leuk HC Eeklo gadget !