Warmathon te Gent

30 november 2017 11:00

Studio Brussel gaf het startshot voor De Warmste Week voor Music For Life. Als club willen we onze leden ook motiveren om deel te nemen aan vele initiatieven. Eéntje daarvan is de Warmathon te Gent op maandag 18 december. We geven graag iets meer uitleg:

Waar loop je in Gent?

Het prachtige Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen is de locatie van de Warmathon in Gent waarbij er rond de mooie, grote vijver wordt gelopen die zorgt voor een oase van rust. Door het grote succes van de Warmathon hebben de organisatoren samen met de Stad Gent beslist de Warmathon opnieuw te organiseren in Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen, en niet in het Citadelpark zoals eerder aangekondigd. Reeds aangekochte tickets blijven geldig en worden automatisch omgezet naar de nieuwe locatie.

Inschrijven

Online inschrijven is de boodschap en kan tot de dag voor de Warmathon tot en met 23u via deze link. Je kan zowel individueel als in groep inschrijven (vanaf 10 personen). Inschrijven op de Warmathon zelf: Indien er nog beschikbare plaatsen zijn kan je ook ter plaatse inschrijven, maar hou dan wel rekening met eventuele wachtrijen.Een deelname aan de Warmathon kost 15 euro en je steunt hiermee de meer dan 1000 goede doelen van Music for Life 2017.

Eventtijden

Van 14u tot 20u. Aansluitend maken we de tussenstand van de Warmathon bekend in het centrale Warmathondorp. De site opent om 13u en sluit ten laatste om 21u.

Sanitair

Douches/kleedkamers zijn aanwezig in het strandgebouw van de Blaarmeersen.

Speciaal toilet is voorzien en de site is toegankelijk voor mindervaliden.

Bewaarplaats sporttassen

Omwille van de aanhoudende terreurdreiging vragen we om zo weinig mogelijk sporttassen mee te brengen naar de site. Breng je toch een tas mee, maak dan bij voorkeur gebruik van een transparante tas. Hou rekening met mogelijke extra controles. Alle sporttassen kunnen achtergelaten worden bij een gratis ‘bewaarplaats sporttassen’ op het centrale plein. Persoonlijke bezittingen moeten in een afgesloten sportzak zitten vooraleer ze kunnen worden achtergelaten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor beschadigingen of diefstal van materiaal.

Toegankelijkheid

In de meeste gevallen is het volledige parcours berijdbaar met een rolstoel, als deze is aangepast voor buiten-activiteiten. De ondergronden op de verschillende locaties verschillen van structuur, bvb. gras en bosondergrond. Alle parcours zijn trappenvrij. Het centrale plein is ook steeds bereikbaar, maar ook hier in de meeste gevallen een grasondergrond.

Wat breng ik mee naar de inschrijvingsstand bij de Warmathon?

  • Identiteitskaart
  • E-ticket indien vooraf ingeschreven

Catering

In het centrale Warmathondorp zijn verschillende food-en drankstanden.