HC BAR-DE-Q EEKLO WEERT ZICH DAPPER TEGEN NUMMER TWEE UIT RANGSCHIKKING

10 december 2017 13:35

Zaterdagavond speelde HC Bar-De-Q Eeklo de laatste thuiswedstrijd van 2017. Tegenstander van dienst was HK Waasmunster, de nummer twee uit het klassement.

Eeklo liet de pijnlijke nederlaag van vorig weekend niet aan zijn hart komen en begon goed aan de wedstrijd. Via een snelle Joeri De Rocker kon de thuisploeg gelijke tred houdenen zelfs even een kloofje slaan via een alweer sterke Pieter Borgers, 9-7 na zeventien minuten. De laatste twaalf minuten voor de rust kon HCE echter niet scoren, waardoor de bezoekers alsnog met een 9-12 tussenstand konden gaan rusten.

Na de pauze bleven de Meetjeslanders zich dapper verweren, maar de ploeg van coach Koen Blondeel had het moeilijk om de weg naar doel te vinden. Waasmunster liep gezwind uit tot 10-18 en de wedstrijd was eigenlijk gespeeld. Eeklo probeerde nog wel en via enkele snelle tegenaanvallen kon het nog milderen tot 23-29, maar de zege van HKW in gevaar brengen was er niet meer bij. Het vermelden waard is de prestatie van beide keepers die heel wat gemaakte doelpunten uit hun doel haalden, langs beide kanten.

Volgend weekend speelt HC Bar-De-Q Eeklo zijn laatste wedstrijd van 2018, dit op zaterdag in Hasselt. We bedanken alle supporters voor de steun en we hopen dat we 2018 op een succesvollere manier kunnen starten!

Speelden mee voor HC Eeklo: Simon Callebaut, Ryan Stofferis, Lothar Dhont, Joeri De Rocker, Jelle De Sutter, Ludovic Smet, Simon Roels, Kjentl Van Vooren, Pieter Borgers, Ewoud Van Vooren, Simon Fraeyman, Dylan Haans en Fabian Dhont