HC BAR-DE-Q EEKLO HAD MISSCHIEN WEL MEER VERDIEND

17 december 2017 21:05

Na de bemoedigende prestatie tegen Waasmunster van vorig weekend ging Eeklo op zoek naar zijn 2e overwinning van het seizoen. Tegenstander was dit keer het Limburgse Hasselt. De jonge Hasseltse ploeg was als 5e gerangschikt, het zou dus geen gemakkelijke namiddag worden voor Eeklo.

De wedstrijd startte hoe dan ook veelbelovend, een mooie wisselwerking tussen Simon Roels & Ludovic Smet zorgde voor het eerste doelpunt van de wedstrijd. Het verdere verloop van de eerste helft verliep evenwichtig, Eeklo kon enkele mooie aanvallen uitspelen en het kon de Hasseltse ploeg goed opvangen in verdediging. Toch zorgden enkele slordigheden ervoor dat Hasselt telkens op gelijke hoogte kon blijven met Eeklo. We noteerden een gelijke stand bij de rust 10-10.

Na de rust was het Hasselt die het beste aan de tweede helft begon, het kon al snel twee doelpunten uitlopen. Nadien kon Eeklo alsnog de rug rechten maar het kon de achterstand nooit volledig overbruggen. Hasselt kon de laatste aanvalsgolven afweren, zodoende kon het de wedstrijd winnend afsluiten met 24-21.

Speelden mee voor HC Eeklo: Ewoud Van Vooren, Fabian Dhondt, Lothar Dhondt, Jelle De Sutter, Dylan Haans, Simon Fraeyman, Simon Roels, Simon Callebaut, Ludovic Smet, Pieter Borgers en Joeri De Rocker