J/M 8-10 beleeft leuke tijd op tornooi in Buggenhout!

22 januari 2018 21:40

Afgelopen zondag reden we met 15 enthousiaste spelertjes richting Buggenhout.

We konden met 2 JM8 ploegjes en 1 JM10 ploegje inschrijven en voor het eerst hadden we ook eens meer dan 2 verschillende tegenstanders.

Onze allerjongste spelers aarzelden heel eventjes maar schoten dan uit de startblokken. Zowel individuele acties als mooi samenspel werden gesmaakt door de talrijke ouders, broers en zussen die kwamen supporteren.

1 enkele keer werd verloren tegen een “agressief maar snel” Lokeren. Verder wonnen ze alle wedstrijden en speelden ze 1 keer gelijk.

Onze 2 ploegjes moesten ook eens tegen elkaar maar ze waren zo aan elkaar gewaagd dat ze uiteindelijk gelijk speelden.

Opnieuw was het heel leuk om de progressie op 1 namiddag te zien. Alle spelertjes grepen hun kans om keepertalenten te ontdekken, schijnbewegingen uit te proberen en hun “worpsprong” te oefenen! Alle spelers pikten hun doelpuntjes mee!

Proficiat aan: Janne, Yuna, Habtamu, Werner, Lander, Warre, Mats, Loic en Lucas.

Bij onze JM10 spelers die maar net met genoeg waren ging het aanvankelijk iets moeizamer, maar lieten ook heel mooie acties zien: Noor kon enkele keren mooi doorgaan en verdedigde prima! Miquel leidde het spel en samenspel en maakte enkele mooie doelpunten. Sander dribbelde alle tegenspelers voorbij om de bal nadien in de netten te werpen. Fiebe toonde dat ze als keeper ook talent heeft en Jarne kon, omdat hij iets te oud was, oefenen om eens met zijn linkerhand te handballen! Coach Ryan stuurde goed bij en zorgde voor de motivatie en het enthousiasme!

Last but not least… ook de ouders vormden een super team, zowel op de tribune als in de cafetaria! De sfeer zat goed!

Verslag: Fien Leloup