HC BAR-DE-Q EEKLO KANSLOOS TEGEN UITGEKOOKT BOCHOLT

5 februari 2018 16:40

Vorig weekend speelde Bar-De-Q Eeklo gelijk tegen Meeuwen, het trok zaterdag dan ook vol goede moed naar het verre Bocholt, op zoek naar de eerste uitzege. Eeklo won in de heenronde thuis van de Limburgers, die dus op revanche belust waren.

Eeklo begon de wedstrijd erg slordig en Bocholt strafte dit genadeloos af. Zowat elk balverlies resulteerde in een doelpunt voor Bocholt. HCE keen dan ook al snel tegen een 9-2 achterstand aan. Het kalf was verdronken voor de wedstrijd goed en wel begonnen was en dat lag vooral aan het verdedigende werk. Eeklo kon nadien nog wel enkele mooie kansen samenspelen, maar de kloof dichten zat er niet meer in.

Na de rust meer van hetzelfde. Eeklo kon wel enkele keren dichterbij komen, maar de voorsprong van de Limburgers kwam nooit in het gevaar. Het was integendeel de thuisploeg die na enkele tegenaanvallen in de slotfase de score nog verder kon uitdiepen, eindstand 33-20.

HC Bar-De-Q Eeklo is nu een tweetal weken vrij, op zaterdag 24 februari volgt dan de volgende thuismatch tegen Tongeren, de nummer vier uit het klassement.

Speelden mee voor HC Eeklo: Ewoud Van Vooren, Fabian Dhont, Jelle De Sutter, Bavo Berth, Simon Callebaut, Simon Fraeyman, Simon Roels, Ludovic Smet, Pieter Borgers en Joeri De Rocker