HC BAR-DE-Q EEKLO HUNKERT NAAR HET EINDE VAN HET SEIZOEN

8 april 2018 13:50

Zaterdagavond werkte HC Bar-De-Q Eeklo een inhaalmatch af tegen het Limburgse Hasselt. De eerste twintig minuten leek de thuisploeg nog niet zo goed wakker en de bezoekers konden vlot uitlopen naar 4-10 via een goed bij shot zijnde Jorn Coenen. De laatste tien minuten van de eerste helft toonde HCE dan toch zijn tanden en kon het milderen tot 10-13 via een sterke Ludovic Smet.

Keeper Ewoud Van Vooren deed ondertussen zijn uiterste best om zijn netten schoon te houden, maar de bezoekers kwamen soms al te gemakkelijk tot shot. Na de rust bleven de Meetjeslanders zich dapper verweren, ze konden de schijn hoog houden tot zeven minuten voor het einde, 18-23. Daarna ging echter het licht uit, Hasselt scoorde maar liefst negen maal in zeven minuten tijd, terwijl enkel Pieter Borgers kon tegenscoren voor het onmachtige Eeklo. Uiteindelijk moest Eeklo de kelk tot de bodem ledigen, waardoor Hasselt met zware 19-32 cijfers de overwinning binnen haalde.

Speelden mee voor HC Eeklo: Simon Callebaut, Nick De Bruyckere, Joeri De Rocker, Joren Van De Voorde, Jelle De Sutter, Ludovic Smet, Lother Dhont, Bavo Berth, Pieter Borgers, Ewoud Van Vooren en Simon Fraeyman