HC Eeklo J16 goes Partille - verslag dag 2

4 juli 2018 00:30

Dinsdagochtend om 8.30u ontwaakten we na onze eerste nacht in de school.

We kleedden ons aan en gingen met z’n allen naar het ontbijt, er was veel keuze en iedereen vond zijn goesting. Na het ontbijt keerden we terug naar de kamer en maakten we ons klaar met het busje naar onze eerste match te gaan. Iedereen had wel wat zenuwen maar we voelden er ons allemaal klaar voor.

Nadat we waren aangekomen keken we eerst naar een match en daarna warmden we een twintigtal minuten op. Daarna begonnen we aan onze eerste wedstrijd. We begonnen goed aan de wedstrijd met enkele mooie doelpunten. Tot 5-5 konden we aanklampen maar daarna maakte de tegenstander gebruik van hun fysieke overwicht waardoor we de wedstrijd verloren. Na de wedstrijd keerden we terug naar de school waar we ons middagmaal aten.

Na het eten kregen we even pauze om te rusten en daarna speelden we onze tweede partij van de dag. We begonnen sloom aan de wedstrijd en zagen dat ook deze tegenstanders fysiek groter en sterker waren. We probeerden enkele acties te maken maar door slordigheden gaven we te veel weg en verloren we zoals we nog nooit verloren hebben. 25-4 .

We gingen terug naar de school om ons op te frissen zodat we na het avondmaal naar de openingsceremonie konden. Tot ons verbazing waren ook daar Noorse meisjes aanwezig (zie foto). Zo dit was de adembenemende DINSDAG!!!!

Verslaggevers van dienst : Miel en Kamiel