HC Eeklo J16 goes Partille - verslag dag 5

6 juli 2018 01:10

We begonnen vrijdagochtend met vroeg opstaan. Omdat we onze beslissende wedstrijd van het tornooi speelden om 10.15u. Die we jammer genoeg verloren met 14-11.
Ondanks de lichte blessures van Thys, Mattice en Tuur speelden we één van onze beste wedstrijden van het tornooi. We toonden inzet en vechtlust maar tegen de snelle tegenaanvallen van de Zweedse tegenstander waren we niet opgewassen. Hierdoor zat onze speeldag en met uitbreiding ons tornooi er al snel op. Teleurgesteld keerden we terug naar de school en na het middagmaal gingen sommige spelers nog eens naar de shop in Heden. De andere bleven in de kamer om even uit te rusten.
Daarna gingen we met z’n allen op zoek naar de Noorse meisjes aan het strand. Na enkele berichtjes vonden we het juiste strand waar we als verfrissing een spelletje speelden in de zee. Na een stevig avondmaal waren we klaar voor DE match tegen Brazilië. Het was huisje vol: Duitsers, Zweden, Noren en Mohammed. De beelden spreken voor zich… Bij sommige van ons is de bobijn ondertussen zo goed als af aan het raken. Nog één dagje ontspannen en dan komen we terug naar huis.

Verslaggevers: Pieter, Iben