HC Eeklo J16 Goes Partille Cup - nabeschouwing

9 juli 2018 16:20

Na een leuke en warme week op de Partille cup in Göteborg, keerden we zaterdagavond terug naar België. De rit is er eentje geworden met hindernissen. Eerst was er het ernstige ongeval in Zweden op de E6 waar we toch een twintigtal ambulances en brandweerwagens geteld hebben, als klap op de vuurpijl mochten we in de vroege ochtend nog eens onze spierkracht aanspreken als we een lekke band kregen in Duitsland.

Uiteindelijk kwamen we met de 2 busjes aan om 10h10 in Eeklo op zondagmorgen. Moe maar voldaan kunnen we terug kijken op een geslaagde uitstap naar Zweden. Sportief misschien niet het beste resultaat, maar ik ben er zeker van dat iedereen hier een pak heeft bijgeleerd en de ervaring van een buitenlands tornooi kan alleen maar een versterking zijn voor onze J16 ploeg.
Laat mij toe om een aantal mensen te bedanken voor deze fantastische week:
  • eerst en vooral onze spelers : Iben, Mattice, Thys, Iyani, Tuur, Lukas, Kamiel, Briek, Simon, Siebe, Miel & Pieter. Jullie hebben getoond wat jullie in jullie mars hebben op het veld maar ook de sfeer en ambiance tijdens de week was top, bedankt daarvoor!
  • onze trainers : Joeri en Wouter voor hun inspanningen om onze jongens op niveau te krijgen zodat we geen mal figuur sloegen, ook bedankt voor de vele grappen en grollen, de Gotcha's en de ambiance!
  • de begeleiders : samen met Dany heb ik er voor proberen zorgen dat iedereen voorzien was van voldoende drank om het in dit weer vol te houden. We zorgden voor het vervoer naar de pleinen en terug zodat ook tussendoor nog eens gerust of afgekoeld kon worden.
  • onze club HC Eeklo om deelname aan dit tornooi mogelijk te maken
  • onze sponsors : Dewa-Rent, Hyundai Wulffaert, 't Kelderken groenten en Fruit, Bakkerij Philip e.v.a.

Wij wensen jullie allen een goed verlof toe en zien jullie graag terug volgende seizoen!

Verslag : Ronny