HC BAR-DE-Q EEKLO KAN GOEDE VORM NIET BEHOUDEN

9 december 2018 11:20

Na twee opeenvolgende winstpartijen, hoopte Eeklo die lijn door te trekken tegen competitieleider Lebbeke. De thuisploeg startte echter zeer sterk en strafte elke fout van de Meetjeslanders af met een pijlsnelle tegenaanval. Eeklo speelde futloos en maakte te veel fouten. Na zes minuten was reeds een eerste kloof geslagen, 5-1. Het potige, snelle handbal van Elita liet Eeklo sprakeloos. Keer op keer werd de verdediging uit verband gespeeld. Gelukkig kon Simon Roels het hoofd koel houden en toch enkele knappe doelpunten scoren voor een matig Eeklo. De jonge spelers deden hun uiterste best om het hoofd boven water te houden, maar de omstandigheden waren niet gemakkelijk.

Eeklo kwam strijdlustiger uit de kleedkamer en was vastbesloten om de Lebbeekse aanvalsmachine te stoppen, maar er werden nog steeds te veel fouten gemaakt. Het doek was gevallen en Eeklo speelde vooral voor de eer en om de schade te beperken, eindstand 37-24 na een partij om snel te vergeten.

Volgende week speelt HC Bar-De-Q Eeklo thuis tegen ’t Noorden, we hopen om 2018 te kunnen afsluiten met een overwinning. We rekenen hiervoor op de talrijke steun van het thuispubliek, afspraak op zaterdag 15/12 om 20u15 in de Stedelijke Sporthal.

Speelden mee voor HC Eeklo: Simon Callebaut, Nick De Bruyckere, Ryan Stofferis, Joren Van de Voorde, Tuur De Waele, Ludovic Smet, Simon Roels, Bavo Berth, Ewoud Van Vooren, Simon Fraeyman, Fabian Dhont en Dylan Haans