Ook heren 2 winnen na knappe remonte tegen Waasmunster

8 oktober 2019 17:05

Onze heren 2 mocht het dit weekend opnemen tegen Waasmunster. Deze ploeg is een zeer jeugdige ploeg met veel energie, het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden. Door afwezigheid van coach Patric Weckx werd de wedstrijd gecoacht door Ryan Stofferis.

Eeklo begon aan de wedstrijd met een ijzersterke verdediging, maar een slechte aanval. Waasmunster kon de 1-0 op het bord zetten in de 2de minuut, en dit bleef ook de score voor de volgende 10 minuten. Daarna kende Eeklo een dieptepunt waarin Waasmunster tot 7-0 kon uitlopen. Eeklo herpakte zich toen en door een schitterende actie van Kevin Lampo werd ook voor onze jongens de score geopend. De meetjeslanders lieten duidelijk blijken uit welk hout ze gesneden zijn en zetten onder invloed van Kristof Van De Gehuchte, Kevin Lampo en Simon Fraeyman de 8-8 op het bord voor de rust.

Na de rust kwamen beide ploegen met hernieuwde moed uit de kleedkamers. Het resultaat was een nek aan nek race voor de komende 20 minuten. Door het flitsende samenspel tussen Kristof Van De Gehuchte en Nathan De Clerck, gecombineerd met de snelle tegenaanvallen van Jelle De Sutter en Nick De Bruyckere werd de thuisploeg uiteindelijk uit de wedstrijd gespeeld . Eeklo controleerde de wedstrijd rustig uit en keerde met een goed gevoel en de welverdiende punten huiswaarts.

Speelden mee voor Eeklo: Kevin Lampo, Jelle De Sutter, Simon Fraeyman, Kristof Van De Gehuchte, Nathan De Clerck, Quinten Van Hootegem, Nick De Bruyckere, Stijn Sevenois en Fabian Dhont