Je wenst lid te worden van Handbalclub Eeklo?

Proefperiode

Wil je eerst eens "proeven" van handbal ? Geen probleem: we nodigen je met heel veel plezier uit om eerst eens een kijkje te komen nemen op één van onze trainingen. Gedurende de eerste maand kan je gratis deelnemen aan trainingen. Als het je bevalt, vragen we je wel om daarna aan te sluiten bij onze club.

Hierdoor ben je ook verzekerd tegen eventuele sportongevallen. Ook tijdens de eerst proefmaand ben je trouwens verzekerd.

Vanaf de leeftijd van 16 jaar dient elke speler/ speelster ook een medisch attest te hebben dat door de huisarts kan afgeleverd worden.

Het in te vullen attest kan je hier vinden:<< hier >>

Aansluitingskaart

Een aansluitingskaart is noodzakelijk om in regel te zijn met de sportverzekering en met de federatie. Enkel op deze wijze kan je ook deelnemen aan wedstrijden.

Je kan de aansluitingskaart bekomen via de trainer, ploegafgevaardigde of via het secretariaat.

Handleiding voor het invullen van de aansluitingskaart: << hier >>


Lidgelden

Sportbeoefening gaat gepaard met een aantal kosten. Zo dienen wij onze ploegen in te schrijven voor competitie, dient er zaalhuur, scheidsrechters, verzekeringen etc betaald te worden. Om dit te bekostigen vragen wij jaarlijks lidgeld aan onze leden.

Hou er rekening mee dat leden het lidgeld betalen van de ploeg waar zij de wedstrijden spelen. Concreet voorbeeld: een JM14-speler speelt zijn wedstrijden bij J16, bijgevolg betaalt hij het lidgeld van J16.


Graag vermelden wij ook enkele interessante initiatieven die wij nemen of ondersteunen met onze club om een deel van het lidgeld terug te vorderen, zoals:

- Vanaf tweede kind binnen eenzelfde gezin daalt het lidgeld met €25,00*

- Via de mutualiteiten kan er ook een deel van het lidgeld terug gekrege worden. De nodige documenten kan u via Peepl vinden.

- Personen met een Uit-pas met kansentarief van Het Sociaal Huis betalen 25% van het gevraagde lidgeld. Wij dienen wel in het bezit te zijn van het Uit-pas nummer.

- Verdien-je-lidgeld-terug-actie door een nieuwe sponsor aan te brengen.

(* Dit voordeel vervalt voor personen met een Uit-pas met kansentarief van Het Sociaal Huis)Wij vragen aan iedereen om het lidgeld over te maken tegen uiterlijk 30 september 2019 op het IBAN-rekeningnummer BE05 8600 0471 3875 van Handbalclub Eeklo met vermelding ' lidgeld 2019-2020 + naam & voornaam'. 

.